Web_SIS20221221_0040

Wilt u een service & onderhoudspakket? Vul het onderstaande formulier in.

MM slash DD slash JJJJ

Voor- en achternaam
Adres
voorwaarden(Vereist)

Het service- en onderhoudsabonnement van Salland Installatieservice

Een service- en onderhoudsabonnement van Salland Installatieservice heeft betrekking op cv-ketels, boilers, geisers, gaskachels en andere installaties voor normaal huishoudelijk gebruik.

  • Het jaarlijks schoonmaken van uw installaties (exclusief gebruik van materialen).
  • Controle op de juiste werking van de regel- en beveiligingsapparatuur van uw installaties, exclusief kamerthermostaat en expansievat.
  • Bij cv-installaties ook controle van het watergedeelte en eventueel bijvullen tijdens de onderhoudsbeurt.
  • Storingen aan elke installatie worden gratis verholpen (exclusief gebruik van materialen).
  • Storingen aan hoofd-verwarmingsinstallaties worden op de dag van melding verholpen, dus ook op zaterdag en zondag!

Bij het afsluiten van een service- en onderhoudsabonnement mag uw installatie niet ouder zijn dan tien jaar. Het abonnement wordt altijd voor een jaar afgesloten en kan op ieder willekeurig moment ingaan. Na een jaar wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Wilt u het abonnement opzeggen? Dat kan alleen schriftelijk en tenminste een maand voor de einddatum van uw abonnement.

Let op: voor installaties boven een bepaalde leeftijd kunnen wij niet de gewenste service en kwaliteit bieden die bij het service- en onderhoudsabonnement zijn inbegrepen. Hieronder vindt u dan ook per installatie de leeftijd, waarop wij het abonnement beëindigen

  • Cv-ketel, luchtverwarmer of warmtepomp – 18 jaar
  • Mechanische ventilatie (in combinatie met Cv-ketel) – 15 jaar
  • Boiler (close-in, elektrisch of gas) – 10 jaar

Natuurlijk kunt u ook boven de genoemde leeftijdsgrens een beroep op ons doen voor het reguliere onderhoud en verhelpen van storingen, maar dan wel tegen betaling van het arbeidsloon.

Voordat u een service- en onderhoudsabonnement afsluit, komen wij eerst langs voor een inspectiebeurt. Wij willen namelijk zeker weten dat uw installatie veilig en optimaal functioneert en dat er geen sprake is van achterstallig onderhoud. De kosten voor deze inspectiebeurt zijn voor uw rekening. Vervolgens bepalen wij in overleg wanneer het abonnement ingaat, waarna u 24/7 van optimale service en kwalitatief onderhoud verzekerd bent. Wacht dus niet langer en sluit snel een service- en onderhoudsabonnement bij ons af.

TIP

Ook kunt u ons altijd advies vragen over de verschillende installaties. Wij maken graag een afspraak om tot een passend pakket en daarmee een optimaal binnenklimaat voor uw woning te komen.

Cv-ketel HR met warm water € 125,00
Luchtverwarming inclusief filter € 137,00
WTW Unit (warmteterugwinning) € 55,00
Mechanische ventilatiebox (in combinatie met Cv-ketel) € 40,00
Warmtepomp water-lucht Op aanvraag
Warmtepomp bodem Op aanvraag
Installaties boven de 100kW
Periodiek onderhoud PO jaarlijks Op aanvraag
Periodieke inspectie elke vier jaar Op aanvraag
EBI Op aanvraag