Web_SIS20221221_0040

Particulier

Met Nijhof installatie / Salland Installatie Service werken we constant aan een duurzame toekomst. We hebben mooie doelen voor ogen. En soms moeten we daarin keuzes maken. Zo ook nu.

Uw onderhoudscontract stopt
We stoppen met alle service en onderhoudscontracten voor onze particuliere klanten. Ook voeren we vanaf dan geen regiewerkzaamheden meer voor u uit.

De komende jaren hebben we onze tijd hard nodig om ons voor te bereiden op de toekomst. En die toekomst is het aanbieden van hybride systemen en warmtepomptechniek. Dit is namelijk verplicht vanaf 2026. Er zijn veel woningen die verduurzaamd moeten worden. Ook hebben we op dit moment te weinig personeel. En hebben onze focus hard nodig om ook onze monteurs voor te bereiden op de toekomst. Zo leiden wij hen bijvoorbeeld intern op in het plaatsen van (hybride) warmtepompen. Tot slot richten we ons op het vinden van een betrouwbare leverancier waarmee we gaan samenwerken. Hierdoor kunnen we u helaas niet meer de kwaliteit en service bieden die u van ons verwacht én verdient.

Hoe nu verder?
Natuurlijk laten wij u niet in de kou staan. Wij maken het servicejaar 2022 / 2023 nog af. Wat dit voor u betekent? Zijn we na juli vorig jaar nog niet bij u geweest voor een onderhoudsbezoek? Dan komen we nog bij u langs. Hierna kunt u terecht bij uw nieuwe onderhoudsbedrijf.

Web_SIS20221221_0001

Wat doen we nog wel voor u?

Voor het vervangen van uw cv-ketel kunt u nog wel bij ons terecht. Na het plaatsen van de cv-ketel heeft u nog standaard twee jaar garantie op de ketel. Gedurende deze periode lossen wij natuurlijk de storingen op. Na deze periode zult u op zoek moeten naar een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf. Bijvoorbeeld Energiewacht of Feenstra.

Heeft u een project opgeleverd gekregen door Nijhof Installatie en Willemsen Installatie? Ook dan kunt u nog bij ons terecht voor nazorg en garantie.

Goed om te weten: het midden en klein bedrijf kan nog wel bij ons terecht voor een onderhouds- of servicecontract.

Lees verder als zakelijke klant